.

Még nem kellett meghalniaRendkívüli pillanatokat rögzített egy kamera, amikor egy 27 éves nő közel 30 métert zuhant egy orosz toronyház ablakából az utcán összehordott hókupacra, majd felkelt és elment a helyszínről.


A figyelemre méltó felvételen jól látható, hogy a nő többször is megfordul a levegőben a három másodperces esés során Izlucsinszk központjában, miután kizuhant egy épület nyolcadik emeletéről.

Egy hatalmas hókupacra esett, ami felfogta a testét. Néhány pillanatig a nő mozdulatlanul feküdt a földön, majd lassan felült, és ezután hihetetlen módon a saját lábán távozott.

A nő, akit nem neveztek meg, ezután segítségért fordult a szomszédokhoz és arra kérte őket, hogy hívjanak mentőt, a helyi jelentések szerint.
 

Most egy kórházban kezelik Nyugat-Szibéria olajban gazdag Hanti-Manszijszki autonóm régiójában.

Az orvosok megerősítették, hogy a nő belső zúzódásokat szenvedett, ám meglepte őket, hogy a félelmetes zuhanás következtében egyetlen csontja sem tört el.

A hőmérséklet mínusz 14 Celsius fok volt, amikor január 22-én leesett. A rendőrség úgy gondolta, hogy kivizsgálják az esetet, de a nő azt mondta, hogy egyedül volt otthon, amikor ez történt.

A jelentések szerint nem történt bűncselekmény, de továbbra sem világos, hogy miért esett ki az épület ablakából.


<iframe width="360" height="240" src="https://www.youtube.com/embed/O3CzWLUTALg" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 

1915-ben közel háromszáz katona tűnt el percek alatt egy csata kellős közepén úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt.

Valami nagyon nem stimmel a koronavíussal kapcsolatban 
A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek
 Vár a Costa del Sol