.

Karácsonyi magányNyakunkon a karácsony, az ajándékvásárlás ünnepe. Régen szeretet ünnepének hívták, de napjainkra inkább a kereskedelem ünnepe lett. Ilyenkor dőlnek meg a bevételi rekordok, minden évben többet ajéndékozunk.
Az emberek legtöbbje nem arra vágyik, hogy a karácsonyi ajándékozás kapcsán kapjon valamit, amit a szinte már beteges ajándékozási láz kényszerített ki. A megajándékozottnak az ajándék értéke nem üzletben hagyott összeg nagyságától, hanem az a jándékozó szeretetétől függ. Több melegséget képes adni a szívnek egy saját kezüleg készített apróság, mint az ajándékozási kényszerből vásárolt drága csecse-becse.

Idős korukra egyre többen maradnak magukra és nem csillogó villogó tárgyakra, hanem inkább figyelemre, szeretetre vágynak.
 

Ez a kis rövidfilm a karácsonyi vásárlás propagálására készült, a John Lewis (üzletek és webáruház) megrendelésére, de közben rátapint az időskori magányosságban érzett szeretet és közösség utáni vágyra.
 

<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/wuz2ILq4UeA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 

1915-ben közel háromszáz katona tűnt el percek alatt egy csata kellős közepén úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt.

Valami nagyon nem stimmel a koronavíussal kapcsolatban 
A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek
 Vár a Costa del Sol