.

Guruló hostel lett a kibelezett iskolabuszbólElképesztő ötlettel rukkolt elő egy kalandvágyó család: menő guruló hostellé alakították az egykori iskolabuszt, és most így járják be egész Európát.

 
Elég egy kis kreativitás és egy csipet kalandvágy, hogy egy roncs iskolabuszból a világ legmenőbb hostele legyen. Val és Tim, a lelkes hippi páros úgy alkotta meg a The Nomads Bus névre keresztelt guruló hostelt, hogy utazó vendégeik ne csak megpihenhessenek, hanem haladhassanak is közben!
 

A kis konyhával és hat vendégággyal felszerelt iskolabuszban minden megvan, amire a hátizsákos túrázónak szüksége lehet, Val, Tim és kislányuk, illetve kutyájuk számára pedig külön szoba van fenntartva – hiszen nekik a hostel a jelenti otthonukat is.
 

A Nomad Bus és csapata az előző nyáron Spanyolországot járta, a telet Amszterdamban töltötték, most pedig Norvégiát fedezik fel. Ha szeretnénk felpattanni a buszra, hogy velük tartsunk az egyik körutazásukra, a honlapjukon tudjuk megnézni az időpontokat és csatlakozási lehetőségeket, de akár saját túrát is szerveztethetünk! 


 

 
 
 
 
A hostel – vagy ifjúsági szállás, youth hostel – olyan idegenforgalmi szállás, ahol legtöbbször sokágyas szobákban, közös helyiséghasználattal (közös fürdőszoba, konyha, terasz, stb.) olcsón szállhatnak meg a vendégek.
 Forrás: http://www.nlcafe.hu/utazas/20170719/gurulo-hostel-lett-a-kibelezett-iskolabuszbol/

Címkék: 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja