.

Ezt nehéz lesz megmagyarázniHogyan jöhet a repülő szárnya végéből kondenzcsík?


 
A válasz egyszerű:  SEHOGY

A Southwest légitársaság 1256-os járata a Portlandi Nemzetközi Repülőtérről szállt fel 2016 szeptember 21-én 18 óra 18 perckor. A felszállás után 40 másodperccel a légiforgalmi irányító rádión szólt a pilótának:

"Nem tudom, hogy ez normális-e, ilyen alacsonyan még nem láttam; úgy tűnik, hogy egy chemtrail típusú helyzet van a baloldali szárnyon."


Amikor a pilóta megkérte, hogy ismételje meg, azt mondta:
 

"Úgy néz ki, mint egy chemtrail a bal szárnyon, de még nem láttam ilyen alacsonyan korábban, de úgy néz ki, hogy hasonlít egy .....


A rádióadás megszakadt, mielőtt befejezte volna a mondatot. Amikor 10 másodperc múlva ismét hallani lehet, már máshogy fogalmaz és azt mondja, hogy "Rendben, egy kondenzcsík a bal szárnyon." A pilóta egyáltalán nem tűnt meglepettnek vagy aggódónak.

A hangfelvételt a LiveATC.net oldal archiválta.

Az eset furcsaságát az adja, hogy kondenzcsík alacsony magasságban nem jöhet létre, ugyanis a kondenzcsik a Wikipedia szerint 9-11 ezer méter magasságban, -40 / -55 fokos hőmérsékleti viszonyok közt keletkezik úgy, hogy

a repülőgépek hajtóművei üzemanyagot égetnek el, ......... A hajtóművekből kiáramló égéstermékek a légkörben lévő vízpára számára kondenzációs magvakként szolgálnak.  A kis mikroméretű szemcsékre, amelyek a hajtóműből  áramlanak ki a viz kicsapódik, és ezek okozzák a felhőszerű képződényt a gép után.

Mivel a gép szárnyának végén nincs hajtómű amiből a kiáramló égéstermékek kondenzációs magként szolgálhatnak a levegőben lévő vízpára részére,  és a repülési magsság sem érheti el 40 másodperc után a 9 ezer métert, azt kell feltételezni, hogy itt valamilyen más anyag  jön szárnyból. 

Az összeesküvés hívők már régóta hangoztatják, hogy a magasban látott 10-20 kilométer hosszú "kondenzcsíkok" valójában nem kondenzcsíkok, hanem az időjárás befolyásolására kipermetezett vegyi anyagok, amit sugárhajtású gépek után megjelenő contrail alapján chemtrailnak neveztek el. Ezek a kellő sűrűségben permetezett felhő szerű képződmények a légkörben szétterülve visszaverik a nap sugarait, de közben mérgező anyaggal árasztják el a légört, ami a földre hullva a talajt szennyezi.

Ilyen időjárásmódosító permetezés tényét egyetlen hivatalos szerv sem ismeri el, de az égen egyre több helyen látni ezt a különös jelenséget. Érdekes egybeesás, hogy a klímaváltozással is foglalkozó Geoengineering (Földmérnökség) programban pont ilyen megoldást javasoltak a klímaváltozás megakadályozására.

Most lehet gondolkodni, mi jobb: a talaj és a légkör mérgezése, vagy a klímaváltozás<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/BFPkIDd5zOM" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>


 
Címkék: 

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 
 
 

 
 
 

 

 Vár a Costa del Sol