.

Bolygó méretű objektum haldt el a Nap előtt
Gömb alakú valami száguld el a Nap előtt


Az objektum sárga gömbnek látszik a felvételen
 
A videón egy szilárd, gömb alakú tárgy halad el a Nap előtt. Az objektum átszeli a teret a Nap előtt, ami akár egy álcázott, azonosítatlan repülő tárgy is lehet. Ha valóban a Nap közelében volt, akkor sebessége extrém nagy lehetett, vagyis akár több millió kilométer óránként. Erre egyik bolygó sem képes a Naprendszerben.


<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/sZiMuo6a3PI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Nem először észlelnek ilyen azonosítatlan objektumot a Naprendszerben. Egy NASA tudós, Joseph Guman azt mondta, hogy ezek a gömbök "tömörítési hibák, erősen felnagyítva".

De ha ezek tömörítési hibák, akkor nem csak időnként jelennének meg, hanem már ott kellett volna lenniük azóta, hogy a NASA SOHO műholdja (balra) elkezdte visszaküldeni a fotókat a Napról.

Scott Stevens amerikai meteorológus más véleményen van ezekről a gömbökről és más anomáliákról a Nap körül.

A pravda.ru egy 2006-ban megjelent cikkében azt mondta, hogy elemezte a SOHO archívumában rendelkezésre álló összes fényképet. Azt állítja, hogy tökéletesen azonos tárgyakat talált a fotókon az évek során.

A kutató úgy véli, amennyiben ezek az objektumok csillagpor vagy visszamaradt szoláris plazma maradványai lennének akkor ezek a "szabálytalanságok" a fotókon nem látszanának annyira azonos tárgynak.
 
"Biztos vagyok benne, hogy UFO-k repülnek csillagunk közelében," - mondta Stevens. "Egy UFO flottáról beszélek, amely a Nap környékén működik."
"Nagy a valószínűsége annak, hogy mind a NASA, mind az amerikai kormány tisztában vannak azzal, hogy léteznek olyan civilizációk, melyek űrhajói képesek ellenállni az extrém magas hőmérsékleteknek.
A hatalom egyszerűen fél bevallani a tényt. Vagy még nem döntötték el a taktikát." - mondta Stevens
A felvétel talán egy újabb bizonyíték a Corey Goode titkos űrprogram informátor által leírt Gömb Szövetségre, amely már egy ideje a Naprendszerünkben tartózkodik? - írja az újvilágtudat

 
Címkék: 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja