.

Az UFO-k nem tartanak téli szünetetMostanában megszaporodtak a különböző UFO jelenségekről készített videók. Úgy tűnhet, mintha az UFO tevékenység erősödne, de a magyarázat ennél sokkal egyszerűbb.
Az okostelefonok korában az emberek már tömegesen meg tudják örökíteni azokat a történéseket, aminek megörökítéséhez pár éve még komoly tecnikai felszerelésre volt szükség.  Több szem többet lát, több videózásra alkalmas telefon pedig több UFO jelenséget tud megörökíteni.
 

2015. december 17-én furcsa fények jelentek meg a chilei főváros fölött. A nagy sebességgel repülő objektumok négy csoportban érkeztek, mindegyik csoportban négy különálló tárgy volt megfigyelhető. A gyors érkezést követően megálltak, majd egy helyben lebegve sor alakzatot vettek fel, és körülbelül 2 percen keresztül tartották a pozíciójukat. Ezt követően az első csoport objektum elindult, melyet sorban követett a többi csoport, és elhagyták Santiago de Chile légterét.

Az észlelésről több felvétel is készült a város különböző helyszínéről. A felvételeket érdemes HD felbontásban megnézni.


<iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/wjDIbF2RBEA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe><iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/GWDRqVQjfcw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Címkék: 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja