.

Az debreceni charterszezon újdonsága a barcelonai járat Debrecen – Az idei debreceni charterszezon újdonsága a barcelonai járat lesz. Aki szeretne jegyet a gépre, igyekeznie kell.

 
A német beutazó járatokkal elindult a charterszezon a debreceni repülőtéren. Júniustól már a görögországi Zakyntosra, a török tengerpartra, Antalyaba, a fekete-tengeri Burgaszba és az egyiptomi Hurghadára is repülhetünk nyaralni Debrecenből. Az idei év újdonsága a spanyolországi Barcelonába közlekedő charterjárat. Ez a járat június 15-e és szeptember 28-a között közlekedik majd.
Az IBUSZ a Travel Service légitársaságtól bérli majd a Boeing 737-800-as gépet (Fotó: Szegedi Ákos, Airport Debrecen)


Vajda Anna, az IBUSZ debreceni irodájának vezetője a Dehir.hu érdeklődésére elmondta, ahogy egy új járatnál várható volt, óriási az érdeklődés.

Az előszezonban, a júniusi járatokra minden jegyet eladtak a 189 fős Boeing gépre. Július első két hetére már csak pár hely maradt. Szeptember első két hetére is elkelt minden jegy. Július második felére, augusztusra és szeptember második felére még vannak szabad helyek, de a nyaralni vágyók folyamatosan foglalják a repülőjegyeket.

A charterjáratok mellett a menetrend szerinti járatokkal is lehet nyaralást tervezni. A Wizz Air például közlekedtet járatokat a Földközi-tenger partján fekvő Tel-Avivba. Emellett a Wizz Airrel Londonba, Párizsba, Milánóba, Moszkvába, Eindhovenbe és Malmöbe repülhetünk, a Luthansa pedig Münchenbe közlekedtet járatokat Debrecenből.dehir

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja