Autópályán szabadult el a lakókocsiCseh autópályán önállósította magát egy lakókocsi


A cseh rendőrség közösségi oldalán "kuriózum baleset a sztrádán" címmel tett közzé bejegyzést a múlt hétvégén. A videófelvételen, amelyet az egyik közlekedő gépkocsi fedélzeti kamerája rögzített, az látszik ahogy egy menet közben laszakadt, azaz elszabadult lakókocsi elszáguld az autók között, majd beéri a tulajdonos sofőrt.

A prágai rendőrkapitánysághoz szombaton koradélután futott be a riasztás, hogy a D1-es autópályán  egy elszabadult lakókocsi okozott komoly pánikot. A tulajdonos cseh sofőr csak egy-két kilométer után vette észre, hogy a lakókocsija leszakadt, ezért gyorsan lehúzodott és vészvillogóval leállt a lekanyarodó sáv betonfalához. Nem kis meglepetésére egy percen belül meg is érkezett a "szökevény", igaz a landolásban némileg összetörte, szerencsére csak a saját gazdájának személygépkocsiját.

A cseh rendőrség gondatlanságból elkövetett közúti veszélyeztetés címen indított eljárást az ügyben. A nem mindennapi "szerencsés balesetről" készült felvételt itt nézheti meg.

<iframe width="644" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/5FKwbGN1Yto" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>
 
.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 

1915-ben közel háromszáz katona tűnt el percek alatt egy csata kellős közepén úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt.

Valami nagyon nem stimmel a koronavíussal kapcsolatban 
A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek
 
 Vár a Costa del Sol