-

11 évig bujkált a vadonban a szökött katona



Van aki a nem éppen könnyű kamcsatkai katona élet helyett inkább a sokkal nehezebb bujkálást és a magányt választotta a vadonban.


A kép illusztráció


Az orosz rendőrség elfogott egy 30 éves férfit, aki Oroszország legkeletibb részén, a Kamcsatka-félszigeten volt katona, de még 2004-ben eltűnt az őrhelyéről. Az eltűnése után egy ideig keresték, de miután a férfi családja rokonként azonosított egy ismeretlen hullát, az orosz hadsereg nyomozói lezárták az ügyet.
 


Kamcsatka
 Oroszország távol-keleti részén fekvő, közel 1250 kilométer hosszú félsziget a Csendes-óceánban.  A félsziget a Pacifikus-hegységrendszer tagja, komoly vulkáni működés figyelhető meg itt.

Wikipédia


Most viszont kiderült, hogy a férfi nem halt meg, hanem 11 éve egy kamcsatkai erdőben él. A családjával nem próbált kapcsolatba lépni, épített egy kis házat építési hulladékból, halászott, gyűjtögetett és még egy disznófarmon is dolgozott.


A kép illusztráció

A rendőrséget egy Petropavlovszk-Kamcsatszkij városhoz közeli falu lakosai értesítették, mert gyanús lett nekik a falu körül megjelenő, gombát, bogyókat és építési hulladékot gyűjtő ismeretlen férfi.

A katonaszökevényt valószínűleg nem fogják megbüntetni, tette ugyanis elévült.

Forrás:  444.hu

Címkék: 
.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 

1915-ben közel háromszáz katona tűnt el percek alatt egy csata kellős közepén úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt.

Valami nagyon nem stimmel a koronavíussal kapcsolatban 
A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek
 



Vár a Costa del Sol