.

Spinakker

Ez egy balatoni hajós történet, amely arról szól, hogyan teljesül az amit nagyon szeretnénk.

Magyar siker a spanyol Christmas Race vitorlás versenyen

Magyar ezüstérmest avattak Érdi Mária személyében az év utolsó jelentős nemzetközi vitorlás versenyén, a spanyolországi Palamósban rendezett Christmas Race-en.

Fa Nándor célba ért

Fa Nándor szerdán a déli órákban, 93 napos út után célba ért a franciaországi Les Sables d'Olonne-ban, ezzel a nyolcadik pozícióban fejezte be a Vendée Globe szóló földkerülő vitorlásversenyt.

Fa Nándor a nyolcadik

Fa Nándor a céltól 2350 tengeri mérföldre, továbbra is a nyolcadik helyen vitorlázik a Vendée Globe szóló földkerülő versenyen, melyen hatan már célba értek.

Magányos vitorlázó mumifikálódott holtestét találták meg hajója térképasztalánál

Két fülöp-szigeteki halász a parttól 40 mérföldre egy oldalára egy oldalára fordult vitorlást látott sodródni a vízen. A hajót néma csend vette körül, és sem a rádió hívásra, sem  halászok kiáltozására nem érkezett válasz

Vitorlázás: magyar érmek Spanyolországban

Remek magyar utánpótlás sikerek Spanyolországban. Két optimist vitorlázónk is dobogóra állhatott a Palamós International Optimist Trophy versenyen.

 

A 17 éves magyar vitorlázó reménység élete Spanyolországban

Érdi Mária még csak 17 éves, de máris korosztályos világ és Európa-bajnok. Ebben a videóban spanyolországi életébe enged betekintést.

17 éves magyar vitorlázó lány esélyes az olimpiára

A mindössze 17 éves Érdi Mária a selejtező futamok után a 34. helyen bekerült a vitorlázó Laser Radial-világbajnokság Arany csoportjába

Világbajnok lett korosztályában a vitorlázó Érdi Mária

Aranyérmes lett Érdi Mária a Laser Radial női olimpiai hajóosztály korosztályos világbajnokságán. Következő cél a jövő évi riói olimpia

Fa Nándor éjjel futott be a földkerülő vitorlásverseny barcelonai céljába

Emotional seventh place finish for Spirit of Hungary
Hétfőről keddre virradó éjszakán futott be a célba Fa Nándor és Conrad Colman a Spirit of Hungaryvel a Barcelona World Race földkerülő vitorlásversenyen.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja