.

Most is élnek a mesebeli sárkánygyíkok

Sokáig a távoli indonéz törzsek gazdag fantáziájának hitték a sárkánygyíkokról szóló történeteket, de 1911-ben végül bebizonyosodott létezésük.

Aligátor a golfpályán

A floridai Palmetto golfpályán tartott szokásos vasárnapi golfoktatás kellős közepén sétált át a pályán ez az óriási aligátor.

Norvégiában jóval több bálnát ejtenek el mint amennyit megesznek

Április elején újra útjukra indultak a norvég halászhajók, hogy a kormány által elfogadott kvótát teljesítsék: évente 880 csukabálnát fognak el hatósági engedéllyel, pedig húsukra csökken a kereslet.

A Pireneusokban nem alszik a medve

Szokatlan jelenséget tapasztaltak az utóbbi hetekben az észak-kelet spanyolországi Pireneusokban. Egy anyamedvét és és bocsait látták élelem után kutatni a hegyekben, ami azt jelzi, hogy nem vonultak vissza téli álmot aludni.

Harminc éve nincs nyoma a vadon élő dél-kínai tigrisnek

Több mint három évtizede nem láttak vadon élő dél-kínai tigrist feltételezett kínai élőhelyén, és ha még 20 évig egyetlen példány sem mutatja meg magát, kihalttá nyilvánítják a súlyosan veszélyeztetett fajt

Két jávorszarvas egy alaszkai kertvárosban döntötte el ki a vezérhím

Különleges látványban volt része Bill Tyra alaszkai lakosnak, mikor kilépett háza ajtaján. A szemben lévő családi ház kocsibejáróján két megtermett jávorszarvas küzdött egymással.


 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 

1915-ben közel háromszáz katona tűnt el percek alatt egy csata kellős közepén úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt.

Valami nagyon nem stimmel a koronavíussal kapcsolatban 
A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek
 Vár a Costa del Sol