.

Végül tücsköt bogarat fogunk enni?

Amit ma gusztustalannak találunk, az a jövőben igazi ínyencségnek számíthat majd.

Mire jó a szilvalé

Nem minden káros a szervezetre, ami édes - a szilvalé például tele van értékes tápanyagokkal. Lássuk, mi mindenre jó ez a rostokban gazdag finomság!

A jövőben a laborhús válthatja ki az állattenyésztést

Jane Dumme dietetikus szerint biztonságosabb az általuk készített tiszta hús fogyasztása, mint a hagyományosé, hiszen steril környezetben készül, ráadásul tized annyi vízzel és századannyi földterületen.

Szaporodnak a medúzák, megoldás: medúza csipsz

Az ötlet már csak azért is zseniális, mivel a különböző fajok egyre inkább elszaporodnak a tengerekben, és valamit tenni kell ez ellen.

Hogyan lehet mézédes dinnyét választani

Sokan emlékeznek még azokra az időkre, mikor a dinnye lékelése nyáron még mindennapos volt, így meg lehetett kóstolni, milyen a portéka, mielőtt valaki hazavitte volna. Ma nem lékelnek, más módszer kell.

Mit evett az előember

Spanyolország északi részén fekvő Atapuerca-hegység egyik barlangjában 2007-ben megtalált előember maradványainak fogkövét tanulmányozva a régészek olyan mikrokövületeket találtak, amelyek az előember táplálékairól árulkodnak.

Tápanyagok depresszió ellen

A tápanyagok teszik lehetővé a test szöveteinek fejlődését, építését, hozzájárul a szervezet megfelelő energiaszintjéhez és folyamatosan szabályozza azt.

Kevesebb hús fogyasztásával a világ egészségesebb és gazdagabb lenne


Az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS) közölt tanulmány elsőként mérte fel, hogy milyen egészségi és környezeti hatásai lennének, ha az egész világ áttérne egy sokkal inkább növényi alapú étrendre

Sütőtök: amellett hogy egészséges, még finom is

Az ősz beköszöntével megérkezett a sütőtökszezon is. A boltok polcai, a piacok standjai roskadoznak a különböző fajtájú és formájú, a narancssárga többféle árnyalataiban pompázó zöldség alatt

Gránátalma - az ősi egészségőr

Kattints a képre a teljes mérethez!

Piros színe és rengeteg magva miatt lett a termékenység, a szerelem, az élet és a bőség ősi szimbóluma, Aphrodité “szent” gyümölcse. Az élet gyümölcsének is nevezik, magas B- és C-vitamin, illetve ásványi anyag tartalma miatt.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja