.

Mire való a farmeren a kis zseb?

Sok minden nem fér bele, legtöbben csak dísznek gondolják, pedig egykor tényleg volt funkciója, még ha ez lassan feledésbe is merült.

Miért nem ártottak a földrengések a pisai ferde toronynak

Ugyanannak a laza talajnak tulajdonítható a pisai ferde torony földrengésállósága, mint amelyik a torony süllyedését és dőlését okozta.

Ötmillió dollárt nyert egy nő a sorsjegyárus tévedése miatt

Nem azt a sorsjegyet kapta az eladótól, amit kért. A New Jerseyben élő nő egy egydolláros kaparós sorsjegyet akart venni, de egy tízdollárosat nyomtak a kezébe.

A zene kortalan

A 80 éves bácsi bemegy egy hangszerboltba, ahol meglát egy gyönyörű gitárt. Nem tud ellenállni a hngszernek, megfogja és elkezd rajta játszani.

Optikai illuzió, amiről nem tudni mitől keletkezik

Az optikai illúzió az i-Perception folyóiratban jelent meg, és egyelőre a feltalálója, Kohske Takahashi is csak tippelni tud, hogy mi okozhatja

Közeledik a 2,38 milliárd eurós spanyol karácsonyi lottó sorsolása

Az El Gordo Navidad elnevezésű lottót 1812 óta, több mint 200 éve, minden évben december 22-én sorsolják. A sorsolás a spanyoloknál valóságos népünnepélynek számít.

Kriszus szobor rejtette a 240 éves üzenetet.

A spanyolországi Sotillo de la Ribera település templomában található Irgalmas Krisztusként ismert szobor restaurálása meglepetéssel szolgált a restaurátoroknak.

Afrikai óriáscsigákat akart Spanyolországba csempészni

Az óriáscsiga emberre közvetlen veszélyt nem jelent, de mint környezetidegen faj, jelentősen károsíthatja az őshonos ökoszisztémát.

Ilyen valamit még nem láttunk városi forgalomban kozlekedni (video)

Gyanús, hogy nem felel meg a közúti járművekre vonatkozó előírásoknak, viszont megvan vele a napi edzés, és a bringával ellentétben esőben sem kényelmetlenebb használni.

A kiszuperált katonai járművek gyüjtője váratlan dolgot talált a megvásárolt öreg tankban

A brit Nick Mead "csak" egy tankot szeretett volna venni, de amikor jobban belenézett, igencsak meglepődött.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja