.

Halála után vásári látványosság lett a bőrére tetovált minta

Egy, a 19. században élt francia férfi lenyúzott, erősen tetovált bőrét vizsgálták meg első alkalommal tudósok, az eredmények egyedi betekintést nyújtanak a férfi életébe.
 

Ágyon repült a Földközi-tenger felett

Ha valaki nem tud világra szóló találmányával híressé lenni, de mégis azt szeretné, hogy írjanak róla, akkor egy látványos akcióval tudja hírnevét növelni.

12 méteres bálna tetemét mosta a partra a víz Essexnél

A hatalmas tengeri emlős testét a reggeli órákban vették észre Clacton-on-Sea település közelében
 

Egy állat tartotta félelemben a város lakóit Spanyolországban


Múlt vasárnap többen is bejelentették a rendőrségen, hogy egy oroszlán kóborol a spanyolországi Molina de Segura település utcáin.

Potyautasok

Az egyesült államokbeli Washington állam tengerpartján fekvő Olympia város melletti öbölben egy elsodródott vitorlásra kapaszkodott fel két hatalmas termetű oroszlánfóka.

Tíz éve készült ez a sajtburger

Legendák terjednek a McDonald's éttermek hamburger kinálatának tartósságáról. Ennek egyik bizonytéka ez a kiállítási tárggyá avanzsált tíz éves sajtburger.

Mégiscsak létezik a vadonban fehér panda maci

A kínai hatóságok közzétették az első olyan fotót, amin egy vadon élő albínó óriáspanda látható. A különlegesen ritka példányt a Wolong Nemzeti Park egyik mozgásérzékelős kamerája fotózta le

Visszahozta a vízbe ejtett telefont

Két héttel ezelőtt egy tkülünös látogató jelent meg Hammerfest körül, Norvégia nyílt vizein - egy hámmal ellátott beluga.

Úgy berugtak Angliában, hogy Barcelonában józanodtak ki.

A 19 éves brit Tara Hammersley a barátjával, a szintén 19 éves Jack Messerrel bulizott, majd leléptek a partiról, és a Gatwick repülőtéren kötöttek ki.

Kié legyen a római Trevi-kútba dobott apró?

A BBC News beszámolója szerint évente másfél millió eurónyi (420 millió forintnyi), turisták által bedobott pénzérmét halásznak ki a kút vizéből

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 
 
 

 
 
 

 

 Vár a Costa del Sol