12 méteres bálna tetemét mosta a partra a víz Essexnél

A hatalmas tengeri emlős testét a reggeli órákban vették észre Clacton-on-Sea település közelében
 

Egy állat tartotta félelemben a város lakóit Spanyolországban


Múlt vasárnap többen is bejelentették a rendőrségen, hogy egy oroszlán kóborol a spanyolországi Molina de Segura település utcáin.

Potyautasok

Az egyesült államokbeli Washington állam tengerpartján fekvő Olympia város melletti öbölben egy elsodródott vitorlásra kapaszkodott fel két hatalmas termetű oroszlánfóka.

Tíz éve készült ez a sajtburger

Legendák terjednek a McDonald's éttermek hamburger kinálatának tartósságáról. Ennek egyik bizonytéka ez a kiállítási tárggyá avanzsált tíz éves sajtburger.

Mégiscsak létezik a vadonban fehér panda maci

A kínai hatóságok közzétették az első olyan fotót, amin egy vadon élő albínó óriáspanda látható. A különlegesen ritka példányt a Wolong Nemzeti Park egyik mozgásérzékelős kamerája fotózta le

Visszahozta a vízbe ejtett telefont

Két héttel ezelőtt egy tkülünös látogató jelent meg Hammerfest körül, Norvégia nyílt vizein - egy hámmal ellátott beluga.

Úgy berugtak Angliában, hogy Barcelonában józanodtak ki.

A 19 éves brit Tara Hammersley a barátjával, a szintén 19 éves Jack Messerrel bulizott, majd leléptek a partiról, és a Gatwick repülőtéren kötöttek ki.

Kié legyen a római Trevi-kútba dobott apró?

A BBC News beszámolója szerint évente másfél millió eurónyi (420 millió forintnyi), turisták által bedobott pénzérmét halásznak ki a kút vizéből

Hova meneküljenek Dél-Dakotában akik félnek az atomtámadástól

A megjövendölt apokalipszis sokféleképpen eljöhet hozzánk, a Vivos xPoint túlélő bunkerei pedig pont azért vannak, hogy akár a világvégét is túlélhesd bennük.

Spanyolországban készült a világ legdrágább sajtja

Penészes, szagos, markáns és augusztus vége óta csúcstartó. A spanyolországi Las Arenasban 14 300 euróért, azaz több mint 4,6 millió forintért kelt el egy két kilogrammos kéksajt.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja