.

Megmagyarázatlan leletek

Egy 4500-6500 .éves, Acambaróból származó szobor dinoszauruszon lovagló embert ábrázol. Az akkori emberek honnan tudhattak a dínókról?

Pakisztáni szfinx

Máig nem sikerült eldönteni, a rejtélyes beludzsisztáni szfinx vajon egy ősi fejlett civilizáció emléke, vagy a természet alkotása?

Új leletek a kínai agyaghadseregben

Teljesen épen maradt 2200 éves számszeríjat és íjtartót találtak kínai régészek a világhírű hsziani agyaghadsereg folytatódó feltárási munkálatai közben.

Ismeretlen tudás bizonyítékai, relytélyes ókori technológiák.

Az egyiptomi piramisok építésének kérdése már lerágott csont a régész társadalomban, de ennek ellenére a mai napig nem tudják, hogyan építettek ilyen monumentális alkotásokat, melyek belső szerkezete milliméter pontosságú.

Vihar régészkedett Dél-Spanyolországban

Egy első századból származó római vízvezeték maradványait fedte fel a hatalmas vihar a dél-spanyolországi Cádiz tengerpartján.

Ősi temetőt talált egy búvár a tenger alatt

Az ősi lelőhelyet 2016 júniusában véletlenül fedezte fel egy búvár a Mexikói-öbölben, a floridai Manasota Key-től nem messze.

Kifinomult technológiát fedeztek fel régészek egy ókori görög szigeten

A görög Keros szigetén egy ősi piramisszerű struktúrát feltáró régészek bizonyítékot találtak arra, hogy alkotói sokkal kifinomultabbak voltak, mint azt korábban gondolták.

Dél-Amerika ősi civilizációja: Caral

Nem az egyiptomiak voltak az elsők, akik piramisokat emeltek. Peruban a carali civilizáció megelőzte az egyiptomi piramisokat.

Miről mesélnek Kínában a kőbe vésett ősi ábrák

A Kínaiak szerint nagyon-nagyon régen, úgynevezett sui sing gömbök szálltak le a Földre. A gömbök ragyogtak és mindenható lényeket szállítottak.
 

Néhány érdekes felfedezés, ami ellentmond a tankönyvekben írottaknak

Az utóbbi években rendszeresen találnak a régészek olyan leleteket, amelyek ellentmondanak az iskolában tanított történelemnek.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja