Az első benyomás Magyarországon

Közeli ismerősom egy év után újból ellátogatott Magyarországra. Az első mellbevágó benyomást a BARÁT-TRANSFER nevű cégtől előre megrendelt reptéri transzfer szolgáltatás adta.

A valóság nem igazolja vissza a kormány propagandáját a jobb életkörülményekről

Magyarországon dübörög a propaganda, miszerint az ország jobban teljesít mikozben 2 millió magyarnak van lakbér vagy rezsitartozása és 1 millió didereg otthonában

1956-ban Franco akarta megsegíteni a magyar forradalmat

Az eddigi ismertekkel ellentétben azonban 1956-ban nem maradt a magyar forradalom magára. Volt aki segítő kezet akart nyújtani országunknak.

Európa és a menekültek

Európa vezetői most ébredeznek, milyen súlyos helyzetbe navigálták magukat elhibázott külpolitikájukkal. Az előrelátás helyett most a menekültáradat kényszeríti szemlélet váltásra a politikusokat.

Élmények Magyarországon

Több éves távollét után, milyen élmények érhetik az embert a Balaton partján. Szubjektív beszámoló első része.

Az Osztrák-Magyar Monarchia megalakulása

148 éve, 1867. február 17-én jött létre az Osztrák-Magyar Monarchia, ezzel kezdetét vette az első világháborúig tartó, úgynevezett „boldog békeidők” korszaka.

 

93 éve fosztották meg az utolsó magyar királyt trónjától

1921 november 6-án a nemzetgyűlés kimondja IV. Károly, utolsó magyar király trónfosztását. Ezzel ért véget a több mint 400 éves Habsburg uralom Magyarországon

Jóból is megárt a sok

Már-már lerágott csont az oltás. Azonban rendszeresen napirendre kerül valamely hír, amely bizony több kérdést felvet az oly nagyon szorgalmazott kötelező és ajánlott oltásokkal kapcsolatban.

Magyarországon a megkérdezettek 42%-a hisz egy pénzügyi háttérhatalomban

A Political Capital felmérése szerint Magyarországon széles körben adnak hitelt az összeesküvés elméleteknek

Magyarországon 500 ezer falusi ház vált lakatlanná

Magyarországon pusztulásnak indulnak a falusi házak, miután magukra maradnak bennük az idősek, majd meghalnak. Ha az örökösök azonnal nem tudják eladni az épületet, az elhagyott ház gyorsan romosodik.

 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja