.

Messi 2 milliót fizet, de így is nagy szerencséje van

Lionel Messit adócsalásért ítélték el tavaly nyáron, a legfelsőbb bíróság most helybenhagyta, de ettől függetlenül ülni nem fog. Mázli=Spanyolország.

Puskás Ferenc, a Real Madrid legeredményesebb labdarugója

Kilencven éve született az a magyar legenda, akit egykoron az egész világ ünnepelt. A legnépszerűbb és legismertebb magyar focista

Puskás Ferenc

Az olimpiai bajnok, világbajnoki ezüstérmes, háromszoros BEK-győztes, Magyarországon, Spanyolországban és szerte a világban sikert sikerre halmozó, a gólokat számolatlanul ontó labdrugó 1927 április 1-én  született Kispesten

Hatalmas gazdasági bukta a braziloknak a világbajnokság

Óriási építkezések voltak szükségesek Brazíliában a labdarúgó világbajnokság megrendezéséhez, amelyek költsége jó eséllyel soha nem térül meg. A világraszóló rendezvény a Sports Business Journal számításai szerint durván 15-20 milliárd dollárba kerül.

2014, labdarugó világbajnokság

A sportrajongók szemében a labdarugás kiemelt helyet foglal el, és ez Spanyolországban különösen igaz. A most kezdődő világbajnokságnak a spanyolok számára nagy a tétje: meg szeretnék őrízni a négy éve elnyert világbajnoki címet.

A fociban sok pénz van - a játékosoknak

A spanyol szövetség megállapodott a válogatott játékosaival, hogy a 23 fős keret valamennyi tagja 720 ezer eurót kap, amennyiben az együttes megvédi címét a jövő hét csütörtökön kezdődő brazíliai világbajnokságon.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja