.

Medve ellen robotfarkas

Egy japán város robotfarkasokat telepített annak érdekében, hogy elriasszák a vidéken egyre veszedelmesebbé váló medvéket.

Egy kimonó pusztította el Tokió elődjét

Japán újkori történelmének legnagyobb tűzvésze a "Nagy Meireki Tűz" a főváros kétharmadát porig égette, és több mint százezer halottat hagyott maga után.

Hirosima 10 évvel az atombomba ledobása előtt (videó)

Egy 16 mm-es kézi kamerával, 1935-ben Hirosima belvárosába készült felvétel képkockáit a városi  Atombomba Emlékmúzeum hozta ma is megtekinthető állapotba.

Valódi szellemsziget Japánban

Japán délnyugati részén, Nagaszakitól 15 kilométerre található Hashima, becenevén "Csatahajó"-sziget. Valaha a világ legnagyobb népsűrűségű területe volt, ma már teljesen lakatlan.

Japán föld alatt védekezik az árvizek ellen

Tokió melletti Kaszukabe városában található a világ legnagyobb földalatti árvízelvezető rendszere, a japán mérnöki teljesítmény remeke.

Érthetetlenűl sok a természeti csapás Japánban

Az időjárás befolyásolása 1945 után, Project Cirrus néven kezdődött az Egyesült Államokban. Azóta hatalmas eredményeket értek el, de erről elfelejtették tájékoztatni a nyilvánosságot.

Mi az igazság Fukushima körül?

A háttárben már régóta terjengnek híresztelések, miszerint a fukushimai katasztrófa nem csupán a földrengés és a szökőár miatt következett be, hanem egy "kis" mesterséges rásegítés is történt. Lezárult az események hivatalos kivizsgálása, melynek megállapításai több, mint érdekesek. Valahogy nem mindenben egyeznek a hírekben elhangzottakkal.

 

Webcam Fuengirola

csak egy kattintás és élőben nézhető a fuengirolai tengerpart

 
 

1915-ben közel háromszáz katona tűnt el percek alatt egy csata kellős közepén úgy, hogy semmi nyomuk nem maradt.

Valami nagyon nem stimmel a koronavíussal kapcsolatban 
A patológusok megállapították: Nem a koronavírustól halnak meg az emberek
 
 Vár a Costa del Sol