Nyolc négyzektilométeres radioaktiv hamu réteget találtak az indiai Rajasthanban, ami egy ősi atomrobbanásról tanúskodik

Az ősi civilizációk és vallások számos nyomot hagytak a történelem során szövegekben, műemlékekben és tárgyakban melyek arra késztetnek bennünket, hogy átértékeljük a múltunkat

57 éven keresztül szolgált a világrekorder repülőgép-hordozó

A falklandi háborúban még Hermes néven a Brit Királyi Haditengerészet kötelékében működött, majd 1987-ben India vásárolta meg és csak most vonták ki a szolgálatból.

Istenek fegyverei

El tud képzelni űrhajókat, amelyek antigravitációs elv alapján működnek, és felfoghatatlanul gyorsak, vagy egész országokat elpusztító fegyvereket, mert ilyenekről írnak az ősi indiai szövegek.

Írásos emlékek ősi repülő szerkezetekről

Az emberiség valós történelme sokkal lenyűgözőbb, mint amit a történelemkönyvek elmondanak nekünk. Ősi szövegekben leírások, vannak tepülő szerkezetekről, melyek az egekből érkeztek

Kailasa templom

Indiában van ez a csodálatos építmény, aminek az a “trükkje”, hogy a hegyet lefelé vésve készítették!!! Több, mint 1000 éve.

Még ma is vannak mesés kincseket rejtő indiai templomok

A világ egyik legnagyobb aranykészlete egy indiai templom alatt várja, hogy bíróság döntse el: a töméntelen mennyiségű kincs az embereket vagy Visnu istenséget illeti

Rani-Ki-Van, a sokáig elfeledett indiai lépcsős kút

Rani-KI-Vav egy kútnak nevezett lépcsős víztározó a 11. században épült, amit gyönyörű szobraival együtt betemett az iszap és csak 1958-ban tárták fel. Ma már a világörökség része.
 

Halott magzatot találtak egy négyéves kisfiú testében

A négyéves indiai kisfiút – akinek nevét szülei kérésére nem hozták nyilvánosságra – családja állandó hasfájás miatt vitte kórházba a közelmúltban.

Egyhengeres dízel hajtja, és áramfejlesztő is a Polaris pickupja.

Indiában bemutatkozott az Eicher-Polaris Multix, amelyet a helyi igényekre szabtak – egyhengeres dízelmotor hajtja és meglehetősen kicsi.

Özönvíz előtti mesterséges kőhíd India és Sri Lanka közt

India déli csücske mellett fekszik Sri Lanka szigete. Ismert történelme úgy 2500 évet ölel át. Az utóbbi években azonban ennél jóval régebbi emberi tevékenység nyomait találták.


 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja