.

Hogyan hatnak ránk a Holdfázisok

hold

A Hold az ár-apály jelenséggel fejti ki hatását a tengerekre, logikus, hogy a 70 százalék sós vizet tartalmazó emberi testre is hatással van.

Furcsaságok a Holdon

Az emeberiség egész történetét végig kiséri a Hold misztériuma. Tisztelettel vegyes csodálkozással tekintettek rá az évezredek folyamán, most mégsem érdekli a tudományt-

Szuperholddal indul 2018

2018 első teliholdja egyben Szuperhold is lesz, az égi jelenséget a Földi keleti féltekén január másodikára virradóan csodálhatjuk majd meg.

 

Hatszögletű objektum a Holdon

Az 1966-67 ben a Hold fotózásával megbízott Lunar Orbiter fotó archívumában találtak egy képet, ami minden bizonnyal egy mesterséges objektumról készült.

Az ismeretlen Hold

Érdekes objektum látható egy régi Apollo-programból származó Hold-fotón, és ugyanarról a területről készült új műholdas képen.

Különös barlangot találtak a Holdon

Majdnem 50 kilométer hosszú, a Hold felszíne alatt húzódó barlangot észlelt a japán űrügynökség űrszondája, a Kaguja

Rejtélyes struktúrákat fedeztek fel a Hold egyik kráterében

Amatör kutatók újfent azon rágódnak, hogy a NASA még meddig titkolja, milyen rejtélyes építmények léteznek a Holdon.

Fotó mutatja, miért nem küldenek embert a Holdra már 45 éve

Kü­lö­nös fel­fe­de­zést tet­tek az ama­tőr ku­ta­tók egy régi Apollo-prog­ram­ból szár­mazó Hold-fotón, és egy új mű­hol­das képen. Mind­ket­tőn ugyanaz lát­ható.

A Hold egy mesterséges égitest?

Az  Apollo program, amelynek keretén belül az ember eljutott a Holdra, ami több kérdést vetett fel, mint amennyit megválaszolt. Ezekről az anomáliákról beszél Baogh Béla a VNTV adásában

48 évvel az első Holdraszállás után, még mindig nem tudjuk mit rejt égi kisérőnk.

1969, az első Holdraszállás óta eltelt kozel ötven évvel sem jutottunk közelebb a Hold rejtélyeinek megfejtéséhez, csupán a megváloszalatlan kérdések sokasodtak.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja