Öt éves fiú úgy emlékszik, előző életében Hollywoodban volt szinész.

A reinkarnációt legtöbben csak a távol-keleti vallások hitvilágának fantézidús mellék termékeként ismerik. Ugyanakkor Európában több olyan eset került nyilvánosságra, amely felveti ennek lehetőségét

Az emberi képesség határai: Wim Hof a jégember

Az ember csak részben fizikai lény, a másik része az az ismeretlen mentális erő, aminek következtében olyín dolgokat tud saját testével elkövetni, ami az orvostudomány szerint lehetetlen.

Az ezoteria nem válhat a földi gondok előli menekülés útjává.

ezotéria
Nem szabad, hogy az ezotéria eltávolítson bennünket a földi világtól, hanem segítenie kell abban, hogy földi létünket átlényegítsük, jobbá tegyük vele.

Tényleg van élet a testen kívűl?

Az fMRI szkennelések betekintést engednek a test elhagyás meg nem értett paranormális jelenségének előszobájába.

Az új generáció

Egy Indigó vagy Kristály gyermek nevelése különleges megtiszteltetés, mivel a szülő gyermek kapcsolatot itt lehet a legmagasabb szintre emelni.

A gondolatok hatása az imában Newton 3.törvénye szerint

"Kezdetben vala az Ige és az Ige vala az Istennél..." mondja a Biblia, vagyis Isten kimondott gondolata teremtette a világot. Az ima pedig nem más, mint a mi teremtő gondolatunk.

A hit befolyásolja az eseményeket

Hitünk a gondolkodásunkat befolyásolja és agyunk hitünknek megfelelő parancsot küld testünknek, személyiségünk pedig ezt a hitet sugározzuk a külvilág felé.

Ébren alvók és ébredezők

ebredes

Az emberiség fejlődésének egy bizonyos pontján az emberi lét folyama két ágra vált szét. A tudatos, lélekfejlesztő és tudatosság hiányában az események sodrásában élő emberekre.

Hogyan működik az Akasha krónika

Az Akasha az univerzum történetét rögzítő, tárolókönyvtár, amelyben minden esemény, információ megtalálható a kezdetektől fogva.

A testet öltő gondolat Tibetben

A hitet, hogy a szellem uralja az anyagot, több kultúrkörben is megtaláljuk. Aztán ugyancsak meglepődünk, ha erről hiteles beszámolót is olvashatunk.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja