.

Hogyan lesz hívő a hitetlenből

Saját létével kapcsolatban előbb-utóbb mindenkiben felmerülnek a kérdések: Mi az élet értelme, mi lesz vele a halál után? 

Én

A megélhetéshez szükséges pénz előteremtése, a TV a rádió az internet annyi időnket rabol el, hogy a legfontosabbal, saját magunkkal, nem érünk rá foglalkozni, így aztán nem is ismerjük saját lényünket.

Hogyan lehet észrevenni, hogy magasabb tudati szintre jutottunk?

Alapvetően mindenki arra törekszik, hogy magasabb tudatállapotot sikerüljön elérnie sőt, egyesek úgy vélik, ez az egyetlen cél a földi élet során

A legendák országa, Shambala

A Tibet nyugati részén élők ezt a vidéket a „Hold Palotájaként” is emlegetik, sőt, úgy gondolják, egykor ez a kopár vidék adott otthont Shambala titokzatos birodalmának.

A lélek útja a halál után

A nyugati kulturkörben nevelkedett emberek legnagyobb része nem hisz a reinkarnációban, ugyanakkor a keleti vallások számára természetes a lélek újjászületése.

Öt éves fiú úgy emlékszik, előző életében Hollywoodban volt szinész.

A reinkarnációt legtöbben csak a távol-keleti vallások hitvilágának fantézidús mellék termékeként ismerik. Ugyanakkor Európában több olyan eset került nyilvánosságra, amely felveti ennek lehetőségét

Az emberi képesség határai: Wim Hof a jégember

Az ember csak részben fizikai lény, a másik része az az ismeretlen mentális erő, aminek következtében olyín dolgokat tud saját testével elkövetni, ami az orvostudomány szerint lehetetlen.

Az ezoteria nem válhat a földi gondok előli menekülés útjává.

ezotéria
Nem szabad, hogy az ezotéria eltávolítson bennünket a földi világtól, hanem segítenie kell abban, hogy földi létünket átlényegítsük, jobbá tegyük vele.

Tényleg van élet a testen kívűl?

Az fMRI szkennelések betekintést engednek a test elhagyás meg nem értett paranormális jelenségének előszobájába.

Az új generáció

Egy Indigó vagy Kristály gyermek nevelése különleges megtiszteltetés, mivel a szülő gyermek kapcsolatot itt lehet a legmagasabb szintre emelni.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja