.

Az Oxfordi Egyetem kutatói szerint adóval kellene csökkenteni a húsok fogyasztását

Oxfordi Egyetem kutatói a PLoS One című tudományos folyóiratban publikálták a vörös és feldolgozott húsok fogyasztásának negatív egészségügyi, gazdasági és klimatikus hatásait.

Egy kanadai orvos lesújtó véleménye az egészségügyi rendszerről

Dr. Ghislaine Lanctot: A rendszer, melyet egészségügyinek hívunk, valójában betegségügyi rendszer.

Ételedben az életed

Az emberek jelentős része 40-50 éves koráig, kissebb problémákat leszámítva, egészségesnek érzi magát. Aztán fokozatosan megjelennek a bajok.

Andaluziában elkészült a kórház, csak használni nem lehet

Nincs víz, villany, és nem vezet aszfaltozott út sem ahhoz a vadonatúj kórházhoz, amely tíz évig húzódó építkezés után készült el a dél-spanyolországi Lepe városában

2020-ra Oroszország lehet a világ legnagyobb GMO mentes élelmiszer termelője

Sok a vita a genetikailag módosított növények termesztésével, és fogyasztásával kapcsolatban. Putyin a múlt héten letette voksát a GMO mentes élelmiszer termelés mellett.

Kiderült, mi a baj a homeopátiás szerekkel

Még ha nem is tudunk róla, jelenleg háború zajlik a homeopátiás orvosok és a gyógyszergyárak közt. A különböző érvekkel arra akarják rávenni a döntéshozókat, hogy a homeopátiás szereket csak akkor engedjék forgalmazni, ha hatásmehnizmusukat nem csak a több mint 100 éves tapasztalat, hanem a tudomány is bizonyítja.

A hústermelők nem értenek egyet a WHO állásfoglalásával

Az IMPA (az EU vezető sertéstartó országainak egyik szervezete) terveiben a sertéshús-fogyasztás növelése a kitűzött cél.

A kórházi kezelések mellékhatásai

Az Európai Unióban évente 4,1 millió beteg kap el valamilyen fertőzést kórházi kezelése során. Ebből Magyarországon tavaly 111 kórházi járványt jelentettek.

Holland orvosok szerint a kezelés megtagadása lenne a gyógymód az egészségtelen életmódra

A hollandiai orvosok negyven százaléka szívesen fogadna olyan jogszabályokat, amelyek lehetővé tennék a nyilvánvalóan egészségtelen életmódot folytató beteg kezelésének elutasítását

Két tábor

Náhány éve fellángolt a vita az oltások körül. Vannak akik szerint a védőoltások szükségesek és ártalmatlanok, mig az ellentábor szerint a mellékhatások és a szervezetbe injektált testidegen anyagok többet ártanak, mint amennyit használnak.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja