Tovább élnek azok, akiknek kutyájuk van

A kutyatulajdonosok körében alacsonyabb volt a szív- és érrendszeri betegségek, valamint egyéb tényezők okozta halálozások kockázata, mint a kutyátlanoknál, állapította meg egy 12 éves svéd vizsgálat.

Nem is tudjuk mire vagyunk képesek

Adottságainkról jó példát mutatnak a tibeti szerzetesek, aki olyan képességeket fejlesztenek ki magukban, amit a nyugati civilizációban már csodának tatanak.

Higgadtan az oltásokról

Generációk nőttek fel abban a tudatban, hogy az oltások az orvostudomány legnagyobb vívmányai közé tartoznak, és hogy oltások nélkül évente ezrével, ha nem százezrével halnának meg az emberek.

Mégsem egészséges a zsírszegény étrend

A 2017 augusztus végén a világ egyik legrangosabb orvostudományi folyóiratában, a The Lancet-ben megjelent vizsgálat egyértelműen cáfolja a ma hivatalos zsírszegény étrendi ajánlás érvényességét.

Vigyázzunk az aluminium fóliával: mérgező

Régóta ismerjük, hogy az alumínium dobozok komoly egészségügyi veszélyt jelentenek, azonban az alumínium fóliát valahogy soha nem vizsgálták

Nem jó választás rendszeresen gyorsétteremben enni

Egy 24 éves, egyébként egészséges életmódot folytató lány vállalkozott arra, hogy néhány hétig kizárólag gyorsétteremben eszik. Már egyetlen hét után megdöbbentő változásokat tapasztalt magán...

Igyam, vagy ne igyam

Egy pohár tej, iszta fej!  -  Tej élet erő egészség! - A tej az egészség kulcsa! - hangzik a reklámokban és mint tudjuk, a reklámok sohasem csapnak be.  Vagy mégis?

Az elme képességei

Egy személyiségzavaros vak nő a benne lakozó másik személyiség szemével időnként mégis képes látni.

Rettegett a hatóságoktól, mert meggyógyította fiát

Az orvosok már csak napokat adtak a leukémiás brit kisfiúnak, amikor anyja végső kétségbeesésében cannabist adott neki.

Mennyi időt kell napozni a szükséges D-vitamin megszerzéséhez

Spanyol kutatók kiszámolták, hogy mennyi ideig kell napon tartózkodni, hogy a szervezet hozzájusson a szükséges mennyíségű D-vitaminhoz.
 

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja