.

A Föld melegszik, az emberek meg hülnek

Az adatok azt mutatják, hogy stabil, évtizedenként 0,03 fokos csökkenés megy végbe az emberi testhőmérsékletben.

Jó tudni a magas vérnyomás elkerülése érdekében

Ha valakinek magas a vérnyomása, az orvos utasítása: csökkentse az elfogyasztott só és a kávémennyiségét. A legújabb kutatások azonban ennek ellentmondanak.
 

Elkeserítő a magyarok egészsége

Az átlag magyar öt évvel kevesebbet él, mint egy európai polgár, aminek elsősorban az önpusztító életmód az oka, tehát az alkohol- és cigaretta fogyasztás, az egészségtelen táplálkozás.

Gyorsan járj, tovább élsz

A lassabban gyaloglóknál "gyorsabb öregedést" mutattak ki, mint azoknál akik akiknál a "séta tempó" is gyors menést jelent.

Kristály könnyek jelentek meg egy örmény nő szemében(videó)

A helyi jelentések szerint egy örmény nő szemei könnyek helyett egy kristályszerű anyagot termelnek, és a bizarr és fájdalmas állapot teljesen zavarba hozta az orvosokat. (video)

Mi a baj a kenyérrel?

A régészet szerint a földművelés úgy 10 ezer éve kezdődött az emberiség történetében. Ez azt jelenti, hogy az ezt megelőző többszázezer, vagy millió években őseink nem ismerték a kenyeret, szervezetük nem is alkalmazkodott hozzá.

A helytelen táplálkozás nyomorékká tehet

Egy 17 éves bristoli fiatalnál végletes vitaminhiány alakult ki, miután évek óta nem evett mást, csak hasábburgonyát, csipszet és fehér kenyeret

A pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve

A magyar közegészségügy 2009-ben, követve a WHO ajánlását, javasolta, hogy az anyák 4 és 6 hónapos kor között vezessék be háztartási keksz formájában szoptatás mellett a glutént

Kis lépés az egészség felé: heti egy húsmentes nap

Angliában ma már minden állami iskolában hetente egyszer növényalapú menüt javasolnak

Az elme hatalma

A legtöbb orvos független biomechanikus rendszernek képzeli az emberi testet, amiben alkatrészek vannak amik hol ezért, hol azért elromlanak. Mi változtatta meg egy hosszú ideje praktizáló orvos véleményét a modern orvoslásról?

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja