.

A pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve

A magyar közegészségügy 2009-ben, követve a WHO ajánlását, javasolta, hogy az anyák 4 és 6 hónapos kor között vezessék be háztartási keksz formájában szoptatás mellett a glutént

Kis lépés az egészség felé: heti egy húsmentes nap

Angliában ma már minden állami iskolában hetente egyszer növényalapú menüt javasolnak

Az elme hatalma

A legtöbb orvos független biomechanikus rendszernek képzeli az emberi testet, amiben alkatrészek vannak amik hol ezért, hol azért elromlanak. Mi változtatta meg egy hosszú ideje praktizáló orvos véleményét a modern orvoslásról?

Bebizonyosodott: a mediterrán étrend megőrzi a karcsúságot

A nyugati étrenden élő állatok sokkal többet ettek, mint amennyire szükségük lett volna és el is híztak"- mondta Carol A. Shively, a Wake Forest Orvostudományi Egyetemen készült tanulmány vezető szerzője.

A világ legegészségesebb országa: Spanyolország

Rengeteg egészségügyi és demográfiai adat összegzését követően a Bloomberg évről évre összeállítja a világ egészségi rangsorát.

Mi a baj a gluténnel

Az 1920-as években, az amerikai kormány megállapította, hogy a fehér liszttel etetett állatok súlyos neurológiai betegségeket kaptak és meghaltak.

Mit tesz napi 3 banán

Lehet, hogy valójában nem is napi egy alma, hanem napi három banán tartja távol az orvost?

A szívbetegség valódi oka

Köztudott, hogy a szívbetegségek kialakulásában nagy szerepet játszik a felhalmozódott koleszterin. Ám dr. Papp Lajos szívsebész szerint ezt nem úgy lehet orvosolni, ahogy az orvostudomány eddig gondolta. 

Az ideális testsúly

Létezik az ideális testsúly kiszámításának egy olyan képlete, amely hozzásegít minket az egészségünk megőrzéséhez.

Mit tesz egészségünkkel a méz

A méz mindig is jelentős szerepet töltött be az emberiség történetében. Mai ismereteink alapján közel 70-féle gyógy- és fiziológiai hatással bír.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja