.

Megszületett a 21. babájuk, de ígérik, több már nem lesz

Eladó Keith Richards méregdrága autója

Árverésre bocsátják Keith Richards Ferrari Dino 246GT típusú autóját.

Egy brit turista a hotel erkélyén akarta végezni nagydolgát, lezuhant

Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba azt a  20 éves angol férfit aki nagydolgát a hotel erkélyén akarta végezni a britek kedvenc, spanyolországi nyaralóhelyén, Magalufban.

Transznemű nő lett Spanyolország szépségkirálynője

Angela Ponce, akit még július elején lett az első a spanyol szépségversenyen, fogja képviselni hazáját decemberben a Miss Universe döntőjében.

Rekordösszegért kelt el Ferenc pápa Lamborghinije

Ferenc pápa ajándékba kapott Lamborghinije 715 ezer euróért, vagyis nagyjából 225 millió forintért kelt el a Sotheby’s monacói árverésen.

Spanyolra tanítják a kétéves hercegnőt

A spanyol világnyelv. Tudják ezt a az angol királyi családban is, ezért Vilmos herceg és Katalin hercegnô spanyol dadust adött lányuk, Sarolta mellé.

Őrült menyasszonyi ruha, ami nem is ruha

Minden idők legmerészebb menyasszonyi ruháját alkotta meg a spanyol Pronovias esküvői ruha-márka tervező cég kreatív igazgatója.

Marilyn Monroe híres szoknyalibbentése

anno_w38_1080.jpg
1500-2000 Marilyn Monroe-rajongó figyelte lélegzetvisszafojtva, ahogy kedvencük "Hét év vágyódás" című film forgatásán időről időre rálép a New York-i Lexington Avenue és az 52. utca sarkán lévő metrószellőzőre.

Ezzel a kengoruval kevesen kelnének birokra

Nagy tévedés, ha azt hisszük, hogy a kenguruk mindannyian aranyos, kedves, szőrös kis állatok. Egy ausztrál kertész olyan kengurut fotózott, ami kinézetre akár az „erszényesek Schwarzeneggere” is lehetne.

Miamiban 150 millió dollárért árulja telkét Julio Iglesias

Julio Iglesias üzletembernek sem utolsó. Most például négy, összesen 3 hektáron elterülő, egybefüggő óceánparti telket árul a Miamiban található Indian Creek Islanden 150 millió dollárért.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja