Őrült menyasszonyi ruha, ami nem is ruha

Minden idők legmerészebb menyasszonyi ruháját alkotta meg a spanyol Pronovias esküvői ruha-márka tervező cég kreatív igazgatója.

Marilyn Monroe híres szoknyalibbentése

anno_w38_1080.jpg
1500-2000 Marilyn Monroe-rajongó figyelte lélegzetvisszafojtva, ahogy kedvencük "Hét év vágyódás" című film forgatásán időről időre rálép a New York-i Lexington Avenue és az 52. utca sarkán lévő metrószellőzőre.

Ezzel a kengoruval kevesen kelnének birokra

Nagy tévedés, ha azt hisszük, hogy a kenguruk mindannyian aranyos, kedves, szőrös kis állatok. Egy ausztrál kertész olyan kengurut fotózott, ami kinézetre akár az „erszényesek Schwarzeneggere” is lehetne.

Miamiban 150 millió dollárért árulja telkét Julio Iglesias

Julio Iglesias üzletembernek sem utolsó. Most például négy, összesen 3 hektáron elterülő, egybefüggő óceánparti telket árul a Miamiban található Indian Creek Islanden 150 millió dollárért.

Apasági kereset miatt nyitották fel Salvador Dali kriptáját

Csütörtök éjjel felnyitották Salvador Dalí kriptáját, hogy az igazságügyi orvosszakértők mintát vegyenek a bebalzsamozott holttestből az apasági keresethez szükséges DNS-vizsgálathoz

Zöld Golden retriver kiskutya született

Eddig három ismert esetet tartanak számon a történelemben, amikor zöld kölyökkutya született Ebbál kettőt Spanyolországban jegyeztek - írja a Mirror.

73 évesen néz apasági per elé Julio Iglesias

Apasági per vár a 73 éves Julio Iglesiasra: mivel egy 41 éves valenciai férfi DNS-teszttel tudja bizonyítani, hogy a világhírű popsztár fia.

A brit trónörökösnek szerencséje volt, nem zuhant le a helikoptere

A brit trónörökös mentőhelikoptere majdnem összeütközött egy drónnal. A Daily Mail szerint hajszálon múlt az élete.

Nem tetszett az újszülött, a nagymama vsszavitte a kórházba

A nagymama ugyan arra a klinikára sétált be az újszülöttel, ahol a kisfiú született, majd követelte, hogy cseréljék ki egy másik gyerekre, ugyanis túl csúnya!

Patkányok temploma

Patkányok nem csak csatornában, hanem templomban, hívők által elkényeztetve is lakhatnak- Ilyen sors jutott azon szerencséseknek, akik Karni Mata templomában születtek Indiában.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja