.

Sebesség, minek már nincs értelme

 
A Bugatti eddig még nem árulta el hivatalosan az 1500 lóerős Chiron végsebességét, csak annyit, hogy legalább 420 km/óra, de ennél jóval több lett..

A legendás "dongalábú" Juan Manuel Fangio

Összesen 51 nagydíjon indult, ebből 24-et meg is nyert Juan Manuel Fangio többszörös világbajnok autóversenyző, az autósport egyik legendás alakja.

A ritkák között is ritka ez a Bugatti

Csupán 30 darab készült abból a Bugatti EB110 Super Sportból, melynek egy hibátlan, csupán 916 kilométert futott példánya kerül árverésre.

Madridban bukott le a diplomatának álcázott bolgár autótolvaj

Elfogták Madridban azt a bolgár autótolvajt, aki hamis lengyel diplomata rendszámot használva csempészte ki a luxuskocsikat Spanyolországból.

Már megrendelhető a kínai repülő autó

Terrafugia Transitionnek első változatát még 2010-ben leplezték le és a szárnyas autó végső formájában hamarosan forgalomba is fog kerülni.

2020-tól kapható az elektromos Jaguar E

A gyár meglovagolta a Jaguar E típus változatlan népszerűségét, és elkészítette a klasszikussá vált sportkocsi elektromos változatát.

Spanyolországban változtat a Toyota az értékesítési politikáján

Két jelentős európai piacon is merész lépésre szánta magát a japán autógyártó: a kifutó Auris-generációt mostantól kizárólag hibrid hajtáslánccal kínálják vevőiknek.

Elképesztő okból kellett visszahívni az egyik legritkább Lamborghinit

Az amerikai hatóságok még az ilyen különleges autóknál is megtalálják azt a hibát, ami miatt a gyártónak vissza kell hívnia javításra a szériát.

Putyin felavatta az új, elnöki limuzint

Putyin felavatta a számára készült új, orosz fejlesztésű luxus limuzint. 2018 május 7-én ezzel ment a Kremlbe, az elnöki eskű letételére

Nikola Motor Company bejelentette, több száz elektromos kamionra van rendelésük

Soha nem rendeltek még annyi elektromos kamiont a világon, mint amennyiről most kötöttek szerződést.

 

 
Nyaraljon Costa del Solon!
 Vár a Costa del Sol

 


Álmaid útján: Czibere Csilla blogja